Ruslan Boleac

Ruslan Boleac

Nadejda Pădure, bibliotecar inovator în cadrul rețelei de biblioteci publice Novateca

Aliona Manciu, este un exemplu de succes pentru toți tinerii bibliotecari din rețeaua Novateca.

Galina Davîdic, este un promotor activ al inovațiilor de bibliotecă și tehnologiilor moderne, cu o experiență de 35 ani în domeniul biblioteconomic.

Natalia Ghimpu, e-ambasador național, filiala Liviu Rebreanu, Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” ”.

Rodica Nanu, Șefa Bibliotecii Publice Limbenii Noi, r. Glodeni. Participant la Fondul de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne cu inițiativa de a replica serviciului modern de bibliotecă „Computerul-sprijin pentru viitoarea profesie”.

Stela Toma, Șefa Bibliotecii Publice Comunale Tătărăuca Veche, r. Soroca. Participant la Fondul de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne cu inițiativa de a replica serviciului modern de bibliotecă „Dezvoltarea afacerilor în agricultură”.

Bibliotecile publice din raionul Strășeni duc lupta împotriva cancerului la sân și col uterin la un nou nivel, grație grantului pentru rețele de biblioteci al programului Novateca.

Alexandru Rusu, Director al Biblioteca Publice Izbiște. Participant la vizita de studiu în Polonia.

Într-o lume informatizată aflată în permanentă schimbare, bibliotecile publice din Moldova și-au asumat noi responsabilități, subliniind și confirmând valoarea majoră pe care bibliotecile o oferă utilizatorilor și întregii societăți. Pentru a gestiona și promova aceste noi sarcini, bibliotecarii utilizează un sistem de colectare a datelor, care stochează o gamă variată de materiale și istorii de succes neștiute încă despre bibliotecarii care au asigurat acces la informație relevantă pentru diverse categorii de utilizatori.

roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: office@novateca.md