08/09/2016

Cursuri CISCO - Avansează Abilitățile de Utilizare a Tehnologiilor Informaționale

Apel public pentru candidaturi

 

Sunteți interesat de domeniul tehnologiilor informaționale? Dispuneți de cunoștințe în domeniu, însă doriți să avansați cunoștințele și abilitățile dobîndite? Doriți recunoașterea competențelor Dvs. la nivel național și internațional?

Programul Novateca invită bibliotecarii și specialiștii în Tehnologii Informaționale care activează în bibliotecile incluse în rețeaua Novateca și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și abilitățile în scopul utilizării avansate a tehnologiilor informaționale de a participa la cursurile de instruire CISCO. Compania CISCO reprezintă un lider global în domeniul tehnologiilor informaționale, precum și cea mai mare companie de networking din lume, care oferă oportunități de învățare și dezvoltare profesională atît pentru persoane fizice, precum și entități juridice.

Bibliotecarii și specialiștii TI selectați vor beneficia de două cursuri de instruire. Primul curs se va axa pe componentele hardware și software ale calculatorului și are durata de 3 luni. Cursul este adresat bibliotecarilor și își propune drept scop de a dezvolta competențele în gestionarea unei rețele mici de calculatoare. Al doilea curs, CCNA Routing & Switching, este adresat specialiștilor în Tehnologii Informaționale, are durata de 9 luni și dezvoltă abilitățile participanților pentru a deveni administratori de rețea.

BENEFICII: Atelierele vor combina studiul teoretic la distanță prin intermediul platformelor educaționale on-line, activitățile practice și interacțiunea permanentă cu instructorii, ceea ce va asigura o specializare teoretică și practică de cea mai înaltă calitate a participanților. Totodată, participanții vor obține certificate de specializare, care reprezintă o garanție a cunoștințelor și abilităților în domeniu, precum și recunoaștere a profesionalismului, la nivel național și internațional.

ANGAJAMENT: Participanții își asumă angajamentul de a:

  1. Participa la atelierul de inițiere în accesarea platformei on-line de învățare;
  2. Participa la lecțiile teoretice la distanță;
  3. Participa la lecțiile și laboratoarele practice realizate în cadrul cursurilor (Chișinău);
  4. Asigura transferul cunoștințelor și abilităților obținute altor audiențe-țintă:
    • Atelier de informare cu privire la participarea acestora la cursurile CISCO pentru bibliotecarii din biblioteca în care activează;
    • Atelier de informare în cadrul reuniunilor lunare ale bibliotecarilor din raion;
    • Atelier de instruire pentru:
      • Bibliotecari cu cunoștințe avansate în TI (în prima lună după participarea la cursuri);
      • Utilizatori cointeresați în perfecționarea abilităților în utilizarea TI (începînd cu luna a doua a instruirilor);
      • Reprezentanți APL, la solicitare acestora;
      • Alte grupuri în conformitate cu necesitățile specifice.
  5. Disemina activ progresele și succesele înregistrate în mediul on-line.

Participanții selectați își asumă angajamentul de a participa la toate lecțiile teoretice la distanță, lecțiile și laboratoarele practice disponibile, precum și de a completa sarcinile oferite conform termenilor-limită stabiliți.

Programul Novateca va acoperi cheltuielile în termeni de cazare și transport. Pentru a participa la cursurile de instruire CISCO, Vă invităm sa completați formularul de aplicare disponibil online la următorul link https://docs.google.com/a/irex.org/forms/d/e/1FAIpQLSfuQ2HjX8bRnBeVC0t3kwaHVfGtKR3VWIYMoFgPmOvhxFCPew/viewform?c=0&w=1 pînă la data de 15 septembrie 2016

 
roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site