10/10/2017

Concurs: Agricultura la bibliotecă!

Dragi bibliotecari,

Programul Novateca lansează concursul „Agricultura la bibliotecă!” pentru toate bibliotecile care participă la cea de-a 6-a categorie în cadrul campaniei „Ne vedem la bibliotecă!” și prestează servicii de agricultură pentru membrii comunității!

Obiectivul concursului constă în promovarea serviciilor de agricultură prestate în parteneriat cu specialiștii, organizațiile, gospodăriile și voluntarii care activează în acest domeniu într-un mod informativ și atractiv!

Eligibilitate:

Acest concurs este deschis pentru toți bibliotecarii din rețeaua Novateca

Ce trebuie să faceți?

1. Prestați instruiri și lecții practice în domeniul agriculturii, în parteneriat cu specialiștii din acest domeniu

2. Fotografiați activitățile desfășurate

3. Publicați 5 fotografii pe pagina de Facebook a bibliotecii, cu hashtag-ul #agriculturalabiblioteca (link-ul cu poze să fie distribuit și în grupul închis Ne vedem la bibliotecă!)

4. Faceți o scurtă descriere a serviciului de agricultură prestat (maximum 5 propoziții), în care să indicați grupul țintă, numărul de beneficiari, partenerii implicați și detalii despre instruirile/lecțiile practice realizate)

5. Îndemnați utilizatorii să vă aprecieze postarea

6. Transmiteți un email cu titlul „Concurs_Agricultura la bibliotecă” la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , anexând fotografiile (format JPEG sau PNG) și captura de ecran care demonstrează numărul de aprecieri adunate pe pagina de Facebook a bibliotecii.

Perioada de aplicare:

Perioada de distribuire a fotografiilor pe pagina Facebook și acumularea aprecierilor: 10-30 octombrie

Transmiterea fotografiilor și capturii de ecran: 31 octombrie

Perioada de evaluare: 1– 3 noiembrie 2017

Anunțarea rezultatelor: 7 noiembrie 2017

Procesul de evaluare:

Rezultatele finale vor fi calculate în baza următoarelor criterii:

Criteriu Punctaj maxim
Aprecieri+Distribuiri+Comentarii (Likes & Shares) 30
Fotografii (să respecte numărul de fotografii solicitate , să respecte cerințele de calitate a fotografiei (vizibilitate, prezența utilizatorilor și partenerilor, elementul de „acțiune”) 35
Descrierea postării (să prezinte detalii despre serviciu și indicatori privind numărul de participanți și parteneri implicați; să includă hashtag-ul #agriculturalabiblioteca) 35

Creare si promovare site