14/07/2016

Concursul de Granturi pentru Rețelele de Biblioteci

Programul Novateca lansează Concursul de Granturi pentru Rețelele de Biblioteci cu scopul de a susține dezvoltarea și implementarea serviciilor moderne de bibliotecă în baza necesităților diverse ale membrilor comunității și consolidarea coordonării și colaborării între biblioteca coordonatoare și bibliotecile locale din rețea.

Sunt invitate să participe la acest concurs bibliotecile raionale, municipale sau orășenești din Republica Moldova care la momentul actual sunt incluse în rețeaua Novateca (echipate pînă la data de 31 mai 2016), în cooperare cu alte 6-8 biblioteci locale din raion sau municipiu, care au deja experiență în implementarea serviciilor moderne de bibliotecă și care sunt interesate de a dezvolta servicii inovative de bibliotecă orientate către satisfacerea necesităților membrilor comunității. Serviciul modern de bibliotecă urmează să fie implementat în parteneriat cu partenerii din comunitate (organizație nonguvernamentală, partener public sau privat). Activitățile propuse în cadrul grantului vor fi implementate în perioada septembrie 2016 - ianuarie 2017. Implementarea proiectului va fi susținută de programul Novateca pe o perioadă de 5 luni, începînd cu 19 septembrie, 2016.

Rețeaua de biblioteci poate aplica pentru un singur proiect în sumă de pînă la 90,000 MDL.

Pentru a aplica la Concursul de Granturi pentru Rețelele de Biblioteci, biblioteca urmează să completeze integral formularul de aplicare (conform modelului) și să remită formularul de aplicare semnat și ștampilat de către directorul bibliotecii coordonatoare și șeful Secției Cultură la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. cu subiectul: Concursul Granturilor pentru Rețelele de Biblioteci, pînă la data de 4 august 2016.

Ghidul și formularul de aplicare pot fi descărcate aici:

Formular de aplicare Ghidul de aplicare

Dacă aveți careva întrebări pe parcursul procesului de aplicare, Vă rugăm să le remiteți în scris la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. cu subiectul Concursul Granturilor pentru Rețelele de Biblioteci.

roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site