Noutăți

Învață altfel la bibliotecă!

Bibliotecile publice din țară devin astăzi centre comunitare active care oferă utilizatorilor un spațiu incluziv și servicii inovatoare ce răspund necesităților și intereselor comunității. Grație gamei diversificate de conținut mediatic, accesului la informație și suportului profesional din partea bibliotecarilor, aceste centre multifuncționale fac diferența între un sistem tradițional de educație formală și un sistem de învățare mai amplu.

Detalii

Limba Engleză pentru Educație Mediatică la bibliotecă

În era digitală tot mai multe resurse educaționale pot fi găsite în rețeaua globală, inclusiv și diverse cursuri specializate online. Doritorilor le rămâne doar să fie îndeajuns de motivați și responsabili pentru a se înscrie la aceste cursuri și a trece toate etapele de studiu online.

Detalii

Runda 2 a Fondului de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne este deschisă

Novateca lansează ce-a 2-a rundă în cadrul Fondului de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne!

Detalii

Inițiativa „Club de Robotică” pentru biblioteci!

Programul Novateca lansează inițiativa de a susține crearea CLUBURILOR LOCALE DE ROBOTICĂ – ROBOCLUB în cadrul bibliotecilor publice!

Detalii

Concurs „Infograficul bibliotecii”

Programul Novateca lansează concursul „Infograficul bibliotecii” pentru toți doritorii de a promova activitățile bibliotecii și a atrage noi utilizatori utilizând instrumente moderne de vizualizare a datelor statistice!

Detalii

Pagina 5 din 36
roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site