Noutăți

Reprezentanții bibliotecilor din Moldova vizitează bibliotecile din Polonia

În perioada 13-16 decembrie, 9 reprezentanți ai bibliotecilor publice din Moldova au efectuat o vizită de studiu în bibliotecile publice din Polonia, regiunea Krakow, unde au învățat cele mai bune practici și au explorat serviciile moderne implementate de colegii din străinătate.

Detalii

Târgul Partenerilor Bibliotecii Vestește Revoluția în Dezvoltarea Bibliotecilor Publice

Vineri, 9 decembrie 2016, programul Novateca, în parteneriat cu Ministerul Culturii, a organizat un târg al partenerilor bibliotecii, cu scopul de a prezenta cele mai inovatoare servicii și inițiative lansate de bibliotecile publice din Republica Moldova și a scoate în evidență parteneriatele inovatoare.

Detalii

Schimb de experiență la Gura Bîcului: Presa și arta fotografică

Vineri, 25 noiembrie, a avut loc un schimb de experiență între elevii din satele Mereni, Roșcani si Gura Bâcului. Evenimentul a fost inițiat de bibliotecara Svetlana Palii împreună cu un grup de elevi pasionați de jurnalism și s-a desfășurat în incinta Casei de cultură din com. Gura Bîcului.

Detalii

Administrația Publică Locală Beneficiază de Instruiri în Educație Mediatică

Miercuri, 9 noiembrie 2016, reprezentanții administrației publice locale și directorii de instituții din comuna Hârtopul Mare, raionul Criuleni, au beneficiat de instruiri în domeniul educației mediatice. Astfel, 20 de participanți s-au adunat în incinta Bibliotecii Publice Hârtopul Mare pentru a pune în discuție subiecte legate de propaganda și dezinformarea mediatică.

Detalii

25 e-Ambasadori diseminează succesele înregistrate în promovarea serviciilor electronice publice

La 9 noiembrie 2016, Reuniunea e-Ambasadorilor a întrunit 25 de reprezentanți ai bibliotecilor publice raionale, locale și municipale, care au fost instruiți în utilizarea serviciilor publice electronice.

Detalii

Pagina 10 din 36
roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site