Noutăți

Biblioteci și ONG-uri de Tineret Planifică Activități Comune pentru Promovarea Dialogului Intercultural

13 iunie 2017, reprezentanții bibliotecilor și ONG-urilor de tineret din Chișinău, Bălți, Edineț, Cahul, Ceadâr-Lunga, Comrat și Cimișlia au participat la un atelier de lucru privind promovarea diversității, incluziunii și spiritului civic al comunității prin organizarea evenimentelor axate pe dialogul intercultural.

Detalii

Forța de muncă a zilei de mâine la bibliotecă

În doar câțiva ani, elevii și studenții de astăzi își vor iniția cariera profesională și se vor încadra activ în câmpul muncii. În contextul schimbărilor socio-economice și tehnologice extrem de rapide, mulți studenți nu reușesc să obțină toate acele cunoștințe și aptitudini necesare pentru a se integra cu ușurință în domeniile de activitate are se bucură de o popularitate sporită.

Detalii

18 Șefi ai Secțiilor de Cultură Evaluează Progresul Bibliotecilor Publice

8-9 iunie 2017, programul Novateca în colaborare cu Ministerul Culturii au organizat primul atelier de lucru al șefilor Secțiilor Cultură, adunând reprezentanți din 18 raioane ale țării. Evenimentul a servit o platformă oportună pentru participanți de a evalua principalele succese realizate de biblioteci începând cu anul 2017 și a schița planul de activități pentru perioada care urmează.

Detalii

Bibliotecile Dezvoltă Proiecte Tehnologice Hackathon

În perioada 25-26 mai, reprezentanții bibliotecilor au participat la conferința de totalizare a serviciilor moderne de bibliotecă Hackathon și au împărtășit cele mai inovative proiecte tehnologice dezvoltate în acest domeniu.

Detalii

Adoptă un mod de viață sănătos împreună cu biblioteca!

Bibliotecile publice din țară au devenit promotorii unui stil de viață sănătos oferind cetățenilor informații fiabile și contribuind la dezvoltarea unor comunități sănătoase. Astăzi, mai mult de 56% din utilizatori vin la bibliotecă pentru a căuta informații despre sănătate.

Detalii

Pagina 10 din 43
roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site