06/09/2017

RUNDA 4 A FONDULUI DE DEZVOLTARE A BIBLIOTECII MODERNE ESTE DESCHISĂ

Stimați bibliotecari și parteneri!

Începînd cu 6 septembrie 2017, Novateca lansează apelul public privind aplicarea la cea de-a 4-a rundă în cadrul Fondului de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne.

În Runda 4, Novateca va susține aceleași 4 tipuri de inițiative (replicare, vizite de studiu, evenimente, consultanță), oferind suport, în mod prioritar, pentru aplicațiile care încurajează:

  • Replicarea inter-raională a serviciilor moderne de biblioteca care contribuie la formarea competențelor moderne în rîndul utilizatorilor în incluziune digitală, educație, agricultură, educație economică și angajarea în cîmpul muncii, educație mediatică, e-servicii, sănătate;
  • Inițiative parvenite din partea partenerilor bibliotecilor ce ar contribui la fortificarea parteneriatelor și stabilirea unor inițiative și servicii comune în domeniile sus-numite;
  • Vizite de studiu și organizare de evenimente care presupun activități practice și implicare activă din partea participanților și contribuie la modernizarea bibliotecilor;
  • Consultanță specializată ce ar contribui la dezvoltarea profesională a bibliotecarilor (e.g. management, advocacy, finance, marketing, IT, etc.)

Așteptăm aplicațiile dumneavoastră la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pînă pe 2 octombrie 2017.

Pentru a descărca formularul de aplicare și a afla mai multe detalii despre Fondul de Dezvoltare a Bibliotecii Moderne, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:

http://www.novateca.md/ro/for-public-libraries/oportunitati-pentru-bibliotecari/fondul-de-dezvoltare

roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site