Noutăți

Gala Serviciilor Moderne de Bibliotecă prezintă cele mai populare servicii prestate de bibliotecile din raionul Briceni

11 aprilie 2017, bibliotecarii din raionul Briceni s-au întrunit la Gala Serviciilor Moderne de Bibliotecă pentru a celebra succesele obținute în rezultatul implementării serviciilor inovatoare și a împărtăși cele mai bune practici și lecții învățate.

Detalii

Atelier de utilizare a licenței Microsoft pentru specialiștii IT din biblioteci

În perioada 12-13 aprilie, un grup de specialiști IT din biblioteci au participat la primul atelier de lucru privind etapele procesului de donare a licenței Microsoft, gazda căruia a fost Biblioteca Națională a Moldovei. În cadrul evenimentului au participat 12 reprezentanți din Biblioteca Națională, Biblioteca Municipală, Biblioteca Națională pentru Copii și Centrele Regionale de Excelență Profesională.

Detalii

9 bibliotecari au fost cerificați în Cisco IT Essentials

9 aprilie 2017, nouă bibliotecari din rețeaua Novateca au devenit experți certificați în Cisco IT Essentials și vor oferi instruiri în IT, motivând vizitatorii bibliotecilor să acceseze internetul și să se bucure de beneficiile incluziunii digitale.

Detalii

Mergem la bibliotecă împreună cu familia!

Bibliotecile publice din întreaga țară devin centre comunitare active și oferă o gamă diversificată de servicii și programe pentru familii!

Detalii

Grantul pentru Rețele de Biblioteci: creăm sustenabilitate

31 martie 2017, bibliotecarii din raioanele Drochia, Strășeni, Rezina și Dubăsari și partenerii acestora, s-au întâlnit la ceremonia de lansare a etapei de durabilitate a Programului de Granturi pentru Rețelele de Biblioteci, lansat de Novateca și au diseminat succesele înregistrate în dezvoltarea serviciilor moderne de bibliotecă în domeniile sănătății și IT.

Detalii

Pagina 6 din 36
roooooo

Contacte

202 Stefan cel Mare Avenue
Kentford floor 8
Chisinau, MD-2004
Tel. +373 22 22 29 92
22 33 85, 22 55 95
75 44 51, 22 88 37
Fax. +373 22 22 88 39
Email: [email protected]

Creare si promovare site